Paketit

Laitsen linnassa tekemisen puutetta ei ole. Olemme linnan vieraita ajatellen valmistaneet erilaisia paketteja niin hienoiksi hääjuhliksi, rentouttavaksi lomaksi, sekä unohtumattomiksi kokouselämyksiksi.
Tervehdimme sinua aina hymyillen ja sydämellisellä palvelulla.

 

Tyylikäs murhaamysteeri

Romantiikka kahdelle rajattoman höyrysaunan käyttömahdollisuudella

Tähtikirkkaan yön romantiikkaa sisältäen saunan ja hieronnan

Kun tulee saunafiilis

Tahtoisit tulla huippukokiksi

Tahtoisit rakkaimpaasi valokuvata


Tyylikäs murhaamysteeri

Tässä on kysymys erittäin mukaansatempaava roolileikki, joka vie teidät maailmaan, jota arkinen elämän ei tarjoa.
Neljän aterian iltaruoka ja roolileikki tapahtuvat yhtäaikaa niin että ryhmä on rooleissaan koko illan. Jokaisen osallistujan panoksesta riippuu, millaiseksi ilta muodostuu. Leikin ohjaavat ja vievät läpi hyvin kokeneet ohjaajat

Katso tarkemmin


Romantiikkaa kahdelle rajattomalla höyrysaunan käyttömahdollisuudella

Miellyttäväksi lomaksi ei aina ole kovin paljoa tarvis, riittää ehkä se rakkain kumppani, hyvä ruoka ja kaunis romanttinen ”piilopaikka”. Hienossa Laitsen linnassa voi majoittua omassa rauhassa mukavassa huoneessa, missä voi nauttia rajattomasti höyrysaunan viehätyksestä.

Katso tarkemmin


Tähtikirkkaan yön romantiikkaa sisältäen saunan ja hieronnan

Olisi miellyttävää, jos joku toinen huolehtisi asioista, tekisi ruokaa, lämmittäisi saunan ja siivoisi aamulla. Ja hieronta! oi oi oi. Jos saunan jälkeen joku hieroisi häntä ja minua..... että olisimme kahdestaan rauhallisen illan ja hitaan aamun.
Laitsen linna romantiikkapaketti kahdelle odottaa teitä.

Katso tarkemmin


Kun tulee saunafiilis

Saunatiloihin mahtuu kerralla 12 henkilöä. Siellä on erikseen pukuhuone, puulämmitteinen kiuas, pieni poreallas. Löylyyn mahtuu kerralla 6 henkeä ja samoin porealtaaseen 6 henkeä. Lapsia siellä on kerralla touhunnut 11. Saunaa voi tilata ravintolan ruokamenusta. Sauna on erikseen ja sinne pääsee myös linnan lounaan puoleisen sivun ovesta.

Katso tarkemmin


Tahtoisit päästä mestarikokiksi

Studiokeittiö Laitsen linnassa on tehty kokkaamisen omamestareille. Marmoritiskille mahtuu 12 osallistujaa. Essut eteen, hatut/suojat päähän ja iltaruokaa valmistamaan. Loistoidea syntymäpäivien juhlistamiseksi, yritysten tapahtumiin, seminaarien jatko-ohjelmaksi.

Katso tarkemmin


Tahtoisit rakkaimpaasi valokuvata

Linnan historiallisissa tiloissa valokuvaaminen tarjoaa mielenkiintoisia ajatuksia tavallisen kuvastudion sijaan. Olkoonpa vaikka budoaari- tai portreekuvia. Ammattimainen kuvaussessio linnan seinien sisällä lisää romanttista salaperäisyyttä.

Katso tarkemmin